Szijjártó ízléstelen retkes zakója lehet a valódi trash bulvár kezdete Magyarországon

2015/11/11. - írta: Dévai Laci

A mai nap legfontosabb híre egyértelműen Szijjártó Péter kidobott luxuszakója volt, amelyet a szemétből szedett ki valaki, majd le is fotózta a ruhadarabot. Az eset közel két hete történt, ám az Indexhez csak most jutott el a kép, és ezáltal az egész sztori.

Európa nyugati részén, vagy pláne Amerikában nem ügy, ha egy újságíró valaki szemetében turkál. Az USA-ban pedig természetes, már-már megszokott dolog, ha előkerül egy híresség kidobott levele, bevásárlólistája vagy bankszámlakivonata. Amikor reggel megláttam a külügyminiszter kiguberált zakójáról szóló híreket, azt hittem, hogy valamelyik újság végre belevetette magát a nagybetűs trash bulvárba. Mert persze van itthon szemétbulvár, de ott Alekoszok, Baukó Évák és Medveczki Ilonák járnak kéz a kézben. Mi ezzel a baj? Az égvilágon semmi! Szépen létrejött itthon ez a közeg, de sajnos mivel kis ország vagyunk, kis piaccal, hamar belterjes lett az egész, a fogyasztók ingerküszöbe pedig az egekbe szökött. Pontosan mire gondolok? Hát arra, hogy egy faszpörgetésre már a fülem botját sem mozdítom, nemhogy egy sima Dubaiban baszós sztorira. Ahhoz, hogy egy bulvárlap anyagára újra odakapjam a fejem, legalább egy "Lóval baszatta halálra Bíró Icát Puskás Peti" cím kéne, vagy valakinek az erőszakos halála, lehetőleg szintén ló által.

A trash bulvár egyik hatalmas feladata az lenne, hogy lerángassa erre a terepre a Szijjártó és Rogán stílű arcokat, akik egyébként is idevalók. A zakógate egy olyan időszak előszele lehet, ahol szinte minden ízléstelen, de még törvényes fogás megengedhető azokkal szemben, akik ízléstelenül, szinte mindig törvénytelenül tesznek szert nagyobb vagyonra. Remélhetőleg már nincs messze a Rogánné-féle "gecistangagate", vagy Kövér László vibrátorbotránya. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://devai.blog.hu/api/trackback/id/tr348070880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása